terug
Brasserie Zuidplein
  • 02 december 2022
    Aanvang: 20:00 uur

Ennio Morricone 

Dineren voor het concert van Ennio Morricone in Ahoy Rotterdam

Ennio Morricone - The Official Concert Celebration komt op vrijdag 2 december 2022 naar Rotterdam Ahoy. De familie van de in 2020 overleden legendarische Maestro Ennio Morricone heeft bekendgemaakt dat er een officiële 'concert celebration’ is geproduceerd om de carrière van de Maestro postuum te eren.

De productie is voor zijn dood door Ennio Morricone zelf samengesteld en het orkest wordt gedirigeerd door zijn zoon Andrea Morricone. De show bestaat uit iconische filmscènes en nooit eerder vertoonde beelden van de Maestro zelf. De muziek wordt gespeeld door het Philharmonic Orchestra Flanders en gezongen door een 50-koppig koor. Ennio Morricone heeft in zijn leven meer dan 500 muziekstukken voor films en televisieserie’s gecomponeerd. Zijn meest bekende stukken, die uiteraard ook te horen zijn in de show, zijn o.a. Cinema Paradiso, Once Upon a time in America, The Good, The Bad and The Ugly, The Untouchables en The Mission.

Bron: www.ahoy.nl/agenda

LEES MEER OVER ENNIO MORRICONE

 

Restaurant op 5 minuten loopafstand

Onze aangepaste menukaart voor evenementen en onze vlotte bediening zijn er op gericht om je op tijd voor de voorstelling te voorzien van een heerlijk diner. Ahoy’ en Theater Zuidplein zijn op vijf minuten loopafstand te bereiken vanaf onze brasserie, klik hier voor de plattegrond. Tevens parkeer je makkelijk in de parkeergarage van Q-park. Onze brasserie is gelegen boven de hoofdingang van Q-park. Om zeker te zijn van een tafeltje adviseren wij je vooraf te reserveren.

Reserveer nu een tafeltje

Maak je dagje uit compleet

Echte gastvrijheid vind je bij Brasserie Zuidplein!

Reserveer nu een tafeltje