terug
Brasserie Zuidplein
  • 14 december 2023
    Aanvang: 20.00 uur

Till Lindeman

Dineren voor het concert van Till Lindeman in Ahoy Rotterdam

De Duitse Till Lindemann - metalgenie en frontman van metalband Rammstein - komt op donderdag 14 december 2023 naar RTM Stage. Lindemann geeft dit najaar maar liefst 24 shows in 13 landen. Het is de eerste keer dat Till Lindemann met zijn soloproject naar Nederland komt. 

 

Wereldwijd fenomeen

Till Lindemann is niet alleen een getalenteerde muzikant maar ook een wereldwijd fenomeen. Zijn concerten zijn zo indrukwekkend dat het voelt alsof je in het epicentrum van een uitbarstende vulkaan staat dankzij zijn vocale kracht, de beukende nummers, de brute energie en uiteraard de special effects. Wanneer Lindemann 'Steh Auf’ inzet trillen miljoenen stembanden uit volle borst mee en zorgt zijn optreden ongetwijfeld voor kippenvel. Verwacht tijdens deze tour meer metal, oude en nieuwe nummers, meer video, meer special effects en uiteraard een waanzinnig optreden van één van de beste metalrock-frontmannen ter wereld.

Bron: www.ahoy.nl/agenda

LEES MEER OVER TILL LINDEMAN IN AHOY

 

Restaurant op 5 minuten loopafstand

Onze aangepaste menukaart voor evenementen en onze vlotte bediening zijn er op gericht om je op tijd voor de voorstelling te voorzien van een heerlijk diner. Ahoy’ en Theater Zuidplein zijn op vijf minuten loopafstand te bereiken vanaf onze brasserie, klik hier voor de plattegrond. Tevens parkeer je makkelijk in de parkeergarage van Q-park. Onze brasserie is gelegen boven de hoofdingang van Q-park. Om zeker te zijn van een tafeltje adviseren wij je vooraf te reserveren.

Reserveer nu een tafeltje

Maak je dagje uit compleet

Echte gastvrijheid vind je bij Brasserie Zuidplein!

Reserveer nu een tafeltje