terug
Brasserie Zuidplein
 • 12 december 2023
  Aanvang: 18.00 uur
 • 13 december 2023
  Aanvang: 18.00 uur
 • 14 december 2023
  Aanvang: 18.00 uur
 • 16 december 2023
  Aanvang: 18.00 uur
 • 16 december 2023
  Aanvang: 15.30 uur

Wooning Zesdaagse 

Dineren voor de Wooning Zesdaagse in Ahoy Rotterdam

Tijdens de Wooning Zesdaagse komen elk jaar de beste baanwielrenners van over de hele wereld bij elkaar in Rotterdam Ahoy voor een zesdaagse wielerstrijd. Van de koppelkoers tot de sprint en de race achter de derny aan. Bij de Zesdaagse van Rotterdam komt absolute topsport en een gezellige sfeer samen. Ben jij erbij?

Proef de sfeer bij de Wooning Zesdaagse

 

De spanning van de koppelkoers, de energie van de sprint en de sfeer rond de baan. Dat is de Wooning Zesdaagse in Rotterdam Ahoy. Verschillende onderdelen als de koppelkoers, puntenkoers, derny en koppelafvalling komen dagelijks voorbij! De sprint en keirin komen aan bod tijdens het sprinttoernooi, en zelfs het baanrecord wordt hier aangevallen door de sprinters!

Bron: www.ahoy.nl/agenda

LEES MEER OVER DE WOONING ZESDAASE

 

Restaurant op 5 minuten loopafstand

Onze aangepaste menukaart voor evenementen en onze vlotte bediening zijn er op gericht om je op tijd voor de voorstelling te voorzien van een heerlijk diner. Ahoy’ en Theater Zuidplein zijn op vijf minuten loopafstand te bereiken vanaf onze brasserie, klik hier voor de plattegrond. Tevens parkeer je makkelijk in de parkeergarage van Q-park. Onze brasserie is gelegen boven de hoofdingang van Q-park. Om zeker te zijn van een tafeltje adviseren wij je vooraf te reserveren.

Reserveer nu een tafeltje

Maak je dagje uit compleet

Echte gastvrijheid vind je bij Brasserie Zuidplein!

Reserveer nu een tafeltje