meer mogelijkheden

Arrangementen op maat

Voor iedere gelegenheid verzorgen wij een passend arrangement. Ook buiten onze openingstijden. Van een koffie moment tot een uitgebreid dinerbuffet: er is veel mogelijk afgestemd op jouw wensen en budget. Geen tijd om naar ons te komen? Wij leveren aan diverse bedrijven luxe luncharrangementen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Brasserie Zuidplein

Contact

Heeft u vragen?

Bel: 010-4812109
Bereikbaar tijdens openingstijden
Mail: info@brasserie-zuidplein.nl
Binnen 24 uur antwoord op uw vraag

 

Locatie

Kom gezellig langs

Wij zijn makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, bus, metro. Parkeren kan direct onder de Brasserie in de Q-park parkeergarage, je loopt binnen 5 minuten naar onze Brasserie via deze route.

Brasserie Zuidplein
Zuidplein 740
3083 BP Rotterdam

Route naar de Brasserie
 


 

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een lunch of diner?

Wij maken een persoonlijke cadeaubon met eventueel een persoonlijke tekst en kunnen deze tegen een meerprijs van € 1,75 opsturen naar een gewenst adres. Betaling gaat via een betaalverzoek. Graag ontvangen wij per e-mail voor welke waarde jij een cadeaubon wilt versturen, de adresgegevens van de persoon die je wilt verrassen en eventueel een persoonlijke tekst. Je kunt dit mailen naar info@brasserie-zuidplein.nl  

Je ontvangt van ons een bevestiging met daarin een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling versturen wij de cadeaubon! 

 


 

Route naar de Brasserie vanaf parkeergarage Qpark

De Q-park parkeergarage heeft drie ingangen. Onze Brasserie bevindt zich letterlijk boven de hoofdingang van de Q-park parkeergarage, adres voor navigatie is: Meierijstraat 3. Je kunt van te voren een parkeerplek reserveren. Wanneer je geparkeerd hebt kies je een ingang naar boven waar je uitkomt in het winkelcentrum Zuidplein. 

Brasserie Zuidplein