Vacatures

Werken bij Brasserie Zuidplein

Brasserie Zuidplein

Functie

Medewerker Bediening

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Jij bent het visitekaartje van de brasserie, enthousiast open en gastvrij. Je ontvangst onze gasten neemt bestellingen op en serveert deze uit. Je werkt met een terminal en houdt overzicht in de brasserie. Op een normale werkdag sta je met nog twee collega’s in de lunch. Bij evenementen in Ahoy’ of Theater Zuidplein werk je met een team van minstens 6 personen in de bediening. We zijn dan open tot 20.00uur en verwerken afhankelijk van het evenement 120 tot 150 couverts in zo’n 2,5 uur. Teamwork, duidelijk communiceren en snelheid zijn dan ook essentieel voor deze functie. Je komt terecht in een leuk team wat met elkaar ook naast het werk leuke dingen organiseert! Wij worden enthousiast van iemand die meedenkt en initiatief neemt. Wij bieden jou voor de horeca fijne werktijden, een CAO plus salaris en je deelt mee in de fooi die behoorlijk is bij ons. 

Werktijden zijn bespreekbaar. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek!

Op dit moment zoeken wij iemand die 3 tot 4 dagen per week, (18 tot 24 uur) en minimaal 1 dag in het weekend, beschikbaar is. Je komt te werken in een team met 12 collega's, die nauw betrokken zijn bij de Brasserie. We doen ook regelmatig leuke uitstapjes met elkaar. Werkroosters zijn ruim van te voren bekend en ruilen onderling is mogelijk.

Ben jij gedreven, bezit je verantwoordelijkheidsgevoel, heb je passie voor de horeca en ben je 100% gastgericht? Reageer dan direct, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

Functie

Zelfstandig werkend kok

In verband met het pensioen van één van onze koks zoeken wij een enthousiaste vervanger.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Omdat wij hoofdzakelijk een dagzaak zijn vinden de meeste mise-en-place werkzaamheden in de ochtend plaats, om de lunch ordelijk te kunnen laten verlopen. De drukte is vaak afhankelijk van het weer en evenementen in Ahoy’ en Theater Zuidplein. Jij stemt hierop af en bepaalt welke mise-en-place je voorbereidt, zorgt voor een goede hantering van de HACCP, de bestellingen en het borgen en up to date houden van de kwaliteit en presentatie van onze gerechten. Op een normale dag sta je met een tweede man in de keuken. Een zelfstandig werkend kok of een kok in opleiding. Bij evenementen in Ahoy’ sta je met z’n vieren in de keuken, de vierde man is normaal een leerling-kok. We zijn dan open tot 20.00uur en verwerken afhankelijk van het evenement 120 tot 150 couverts in zo’n 2,5 uur. Teamwork, duidelijk communiceren en snelheid zijn dan ook essentieel voor deze functie. Je wordt volop ondersteunt door de eigenaren Alex en Dieter. Dieter is werkzaam in de brasserie, Alex werkt ondersteunend bij drukte en voornamelijk op de achtergrond. Wij worden enthousiast van iemand die meedenkt en initiatief neemt. Wij bieden jou voor de horeca fijne werktijden en je deelt mee in de fooi die behoorlijk is bij ons.

Werktijden zijn bespreekbaar. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek. 

Vacature Keukenhulp Kok

Sollicitatie formulier

Typ bovenstaande code over.